onsdag 1. april 2009

De 10 beste spill-aprilspøkene du ikke fikk høre

1. april. Javel. Men jeg skal ikke engang forsøke å komme opp med en plausibel aprilspøk. I stedet presenterer jeg her 10 ønsketenkninger som like gjerne kunne ha vært presentert som aprilspøker. Og hvem vet, kanskje et par av disse går i oppfyllelse en dag?


1. Final Fantasy VII blir gjenskapt for PS3.


Denne er vel kanskje den mest plausible av dem alle med tanke på Square Enix` tradisjon med å (kremt) tolke sine egne spill i nye former og varianter. Og FFVII er jo den mest elskede av samtlige Square Enix -titler så kanskje den dagen griser kan fly...


2. Duke Nukem 4Ever blir lansert i tide til julerushet.


Ha-ha-ha! NOT! Ja, den var god. Må være julerushet 2018 det da.


3. En helt ny Halo-trilogi med Master Chief i hovedrollen blir annonsert av Bungie og Microsoft.

Ja, hvorfor ikke? Hva skal egentlig Bungie gjøre nå. Komme opp med noe helt nytt? Tror ikke det. Halo-franchisen er jo som å ha sin egen seddelpresse på loftet.


4. Nintendo annonserer «Wii Farm», en bondegårdssimulator der du skal bruke Wiimote`n til å både melke kuer og hersje høy.


Bank i bordet. Denne her kan det gå troll i ord i.


5. Epic og Cliffy B. annonserer at «Gears of War 3» vil ha sterkt nedtonet voldsbruk og null blod grunnet at spillet skal slippes samtidig på Nintendo Wii og Xbox 360.Brrrr.... det er slikt vi pleier å ha mareritt om skal skje.6. Blizzard annonserer «World of Warcraft 2». Et MMO-spill fem ganger så stort som dagens Azeroth.

Kan kanskje bli en realitet når vi alle sitter trygt plassert i våre trygdeboliger og undres på om pensjonen rekker til «Diablo III» som ganske sikkert kommer snart nå....7. Sony annonserer Playstation 4 ( med åtte-kjernet CEL -prosessor) samtidig som Microsoft annonserer Xbox 720. Nintendo på sin side synes at «HD-grafikk kun er for fåtallet» og annonserer i stedet «Wii Fit 2», «Wii Sports 3» og den nye spille-spill simulatoren «Wii Games».


Ikke kom å si at vi ikke advarte deg.8. «Grand Theft Auto V» kommer til å bli lagt til San Fransisco på 1970-tallet melder Rockstar Games.


9. Hideo Kojima begynner arbeidet med «Metal Gear Solid 5». Arbeidet er forventet å vare fram til sommeren 2025.


10. Capcom annonserer «Resident Evil 6» som vil ha den banebrytende muligheten til å «bevege karakteren bittelitt til venstre mens du skyter».

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar